Hello World - Artikler

Kompetencer inden for børn programmering

Det at lære at kode og designe computerspil kan hjælpe dit barn til at styrke de kompetencer, der er mest nødvendige for at løse morgendagens problemer.

Næste indlæg: Hvad er Scratch?

Hos Hello World arbejder børnene i programmet Scratch. I dette blogindlæg kan du bliver klogere på, hvad Scratch er for noget og hvordan vi arbejder med det på vores workshops.

Mød vores team - del 2!

I denne uge på bloggen kan du mødes resten af teamet og blive lidt klogere på, hvorfor vi synes det er så vigtigt med digital dannelse for børn og unge.

Mød vores team - del 1!

I denne uge på bloggen kan du møde teamet bag Hello World og blive lidt klogere på, hvorfor vi brænder så meget for at laver kurser i programmering for børn og unge! God fornøjelse!

Hvorfor skal børn programmere og er det overhovedet sundt?

Mange børn bruger rigtig meget tid foran skærmen og de fleste forældre er nok enige i, at det ikke altid er helt sundt. Men hvorfor skal børn så lære programmering og hvad får de egentlig ud det?

Undervisningsfilosofi i Helloworld

Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får, er, hvordan vi underviser børnene i programmering, og hvorfor vi gør det på den måde, som vi gør. For at svare ordentligt på spørgsmålet, er det nyttigt at tænke på programmering som et håndværk og undervisning i programmering som “mesterlære”.