Hello World - Artikler

Positive Effekter på Gamerbørn

De fleste af os tager et standpunkt med det samme. Man er enten for eller imod gaming—især hvis det pågældende emne omhandler tidsforbrug og spiltyper hos børn, der gamer.

Kompetencer inden for programmering

Det at lære at kode og designe computerspil kan hjælpe dit barn til at styrke de kompetencer, der er mest nødvendige for at løse morgendagens problemer.

Interview med Cecilie Lindberg

Cecilie Lindberg læser på DTU, og hun er kandidatstuderende på Computer Science and Engineering. I dette interview læser vi mere om hendes interesse indenfor programmering, og hvordan hun oplever programmerings-området ift. sine fremtidsperspektiver.

Mød vores team - del 2!

I denne uge på bloggen kan du mødes resten af teamet og blive lidt klogere på, hvorfor vi synes det er så vigtigt med digital dannelse for børn og unge.

Undervisningsfilosofi i Helloworld

Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får, er, hvordan vi underviser børnene i programmering, og hvorfor vi gør det på den måde, som vi gør. For at svare ordentligt på spørgsmålet, er det nyttigt at tænke på programmering som et håndværk og undervisning i programmering som “mesterlære”.

Mød Edith en af vores dygtige undervisere

I Hello World prioriterer vi kvaliteten af undervisningen meget højt. Derfor kræver det også at vi har nogle meget dygtige undervisere. Læs her om vores Edith, der er en af vores faste medarbejdere og baggrunden for hvorfor hun elsker at undervise børn i programmering.

Mød vores team - del 1!

I denne uge på bloggen kan du møde teamet bag Hello World og blive lidt klogere på, hvorfor vi brænder så meget for at laver kurser i programmering for børn og unge! God fornøjelse!

Hvorfor skal børn programmere og er det overhovedet sundt?

Mange børn bruger rigtig meget tid foran skærmen og de fleste forældre er nok enige i, at det ikke altid er helt sundt. Men hvorfor skal børn så lære programmering og hvad får de egentlig ud det?

Lær at forstå kreativiteten bag skærmen

Tilmeld dit barn til en workshop i programmering og spildesign

Klik her