Mød vores team – del 2

Hvorfor er digital dannelse vigtig?
- mød 2. del af vores team i Hello World!

Kunne du tænke dig at vide lidt mere, om os der står bag Hello World? Så læs med her!

I denne uge på bloggen kan du mødes resten af teamet og blive lidt klogere på, hvorfor vi synes det er så vigtigt med digital dannelse for børn og unge.

Hvorfor skal vi lære vores børn programmering
William Kattrup fra Hello World

William Kattrup

Hvorfor er du med i Hello World?

Jeg startede selv med at programmere og udvikle spil, da jeg var 8-10 år. Dengang var der ikke et spilfællesskab. Der var mange ting, jeg manglede. Både undervisning og så det sociale. Jeg ville gerne have mødtes med nogle på min egen alder med samme interesse. Så man kan sige, at jeg er gået med for at skabe det, jeg selv manglede. Det er en stor glæde at kunne give min viden til børn. Jeg kan virkeligt se mig selv, som jeg var engang.

Hvorfor er kodning vigtigt – også for børn?

Kodning er vigtig for alle, især i den verden vi lever i i dag. Der kommer mere og mere IT. Jo tidligere man kommer i gang, jo nemmere er det. Jeg synes, at det er vigtigt, at børnene ikke bare bliver brugere af de digitale platforme, men i stedet ved noget om, hvad der ligger bag. Der er ingen tvivl om, at digital dannelse bliver mega vigtigt i de kommende år Hvis man vil have en stemme i det digitale samfund, skal man også vide, hvad der ligger bag.

Phillip Bille

Hvorfor er du med i Hello World?

Jeg synes, at det er super vigtigt, at de kommende generationer lærer at programmere. Det er en af de absolut vigtigste kompetencer for at forstå, hvordan verden hænger sammen i den moderne verden, hvor der er computere over det hele.

Hvorfor skal børn lære at programmere?

Jeg underviser voksne i programmering på Universitetet, og her kan jeg se, at det er meget svært at lære, når man ikke længere er barn. Det er relativt simpelt at tillære sig en grundlæggende forståelse når man er barn. Det er lidt lige som, når man skal lære et nyt sprog. Det har børn også meget nemmere ved.

Læs mere om vores kurser i programmering for børn og unge

Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *