Mød vores team

Marcus Pagh

Marcus Pagh

Hvorfor er du med i Hello World?

Jeg har altid nydt at skabe ting. Jeg begyndte selv at lege med kode da jeg var omkring 8 år gammel. Programmeringen blev dog sat på pause, da jeg begyndte at dyrke svømning på højt plan. Siden da har jeg brugt 6 år som svømmetræner og studeret på DTU. Hello World giver mig muligheden for at kombinere min passion for at opfinde med min passion for at undervise børn.

Hvad er din rolle?

Udover at være med som underviser, er det mig, der har ansvaret for at alle hjulene løber rundt. På den måde får jeg i endnu højere grad stillet min sult for udvikling, men på en anden måde end jeg er vant til. Det er mig, der står i spidsen for Hello World i det daglige, i tæt samarbejde med det øvrige team.

Phillip Bille

Hvorfor er du med i Hello World?

Jeg synes, at det er super vigtigt, at de kommende generationer lærer at programmere. Det er en af de absolut vigtigste kompetencer for at forstå, hvordan verden hænger sammen i den moderne verden, hvor der er computere over det hele.

Hvorfor skal børn lære at programmere?

Jeg underviser voksne i programmering på Universitetet, og her kan jeg se, at det er meget svært at lære, når man ikke længere er barn. Det er relativt simpelt at tillære sig en grundlæggende forståelse når man er barn. Det er lidt lige som, når man skal lære et nyt sprog. Det har børn også meget nemmere ved.

0

Kristoffer Kelstrup Sabroe

Hvorfor er du med i Hello World?

Jeg har en søn, der spiller rigtigt meget computer, og jeg var frustreret over, at der ikke var mere indhold i det, han foretog sig. Jeg havde en fornemmelse af, at hvis han blev i den verden, ville han ende som et forkrøblet monster i sin sækkepude. Jeg ville gerne have, at han skulle lære noget, og ikke bare modtage.

Hvad er din rolle?

Jeg har arbejdet med innovation og produktudvikling i mange år og er meget procesorienteret. Mit speciale er idéudvikling og design. Jeg betragter kodning som håndværket, der skal sættes ind i en problemløsningskontekst. Der er mange faser, man skal igennem, når man sætter et mål om at lave et computerspil. Først skal man have en masse idéer, så skal man finde et fedt design, og i sidste fase går man i gang med at kode. Jeg hjælper børnene igennem alle disse faser.

William Kattrup fra Hello World

William Kattrup

Hvorfor er du med i Hello World?

Jeg startede selv med at programmere og udvikle spil, da jeg var 8-10 år. Dengang var der ikke et spilfællesskab. Der var mange ting, jeg manglede. Både undervisning og så det sociale. Jeg ville gerne have mødtes med nogle på min egen alder med samme interesse. Så man kan sige, at jeg er gået med for at skabe det, jeg selv manglede. Det er en stor glæde at kunne give min viden til børn. Jeg kan virkeligt se mig selv, som jeg var engang.

Hvorfor er kodning vigtigt – også for børn?

Kodning er vigtig for alle, især i den verden vi lever i i dag. Der kommer mere og mere IT. Jo tidligere man kommer i gang, jo nemmere er det. Jeg synes, at det er vigtigt, at børnene ikke bare bliver brugere af de digitale platforme, men i stedet ved noget om, hvad der ligger bag. Der er ingen tvivl om, at digital dannelse bliver mega vigtigt i de kommende år Hvis man vil have en stemme i det digitale samfund, skal man også vide, hvad der ligger bag.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, spørgsmål eller andet! Kontakt os her!